Kwaliteit en certificering

Aan voeding stelt u hoge eisen. En terecht. Zowel consumenten als handelaren en retailers willen zeker weten dat bijvoorbeeld tomaten duurzaam en eerlijk worden geproduceerd, en dat wordt voldaan aan strenge eisen voor de kwaliteit. Daarom teelt Breugem Horticulture maximaal biologisch, zijn we goed voor onze medewerkers en voldoet ons bedrijf aan de eisen van onder meer GLOBALG.A.P en TESCO Nurture Gold.

Certificering volgens GLOBALG.A.P.

Kwaliteit gaat niet alleen over de bestrijding van ziekten en plagen; maar ook voedselveiligheid. GLOBALG.A.P. is de wereldwijde certificering voor agrarische productie met uniforme teeltvoorschriften. Onder meer supermarkten eisen van leveranciers dat ze voldoen aan deze voorschriften. De GLOBALG.A.P.-certificering van Breugem Horticulture kunt u online controleren  (zoek op NL GLN: 8713783959466).

TESCO Nurture is een geïntegreerd bedrijfsmanagementsysteem van supermarktketen Tesco. TESCO Nurture stelt eisen aan het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen; het voorkomen van vervuiling; bescherming van menselijke gezondheid; verbruik van energie, water en andere natuurlijke bronnen; recycling en hergebruik van materialen en bescherming van landschap en de dieren erin.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven